Friday 10 August 2012

Kirjottelen tässä nyt ensimmäistä tekstiäni. Aikaa nyt on kun viimeinen kesätyöpäivä oli eilen ja koulun alkuun on vielä aikaa. Olen jo kauan miettinyt blogin aloittamista, mutta koska atk säätäminen ei kuulu vahvuuksiini niin meni jonkun aikaa että sain sivun näyttämään kivalta.

Päädyin blogin nimeen siitä syystä, että olen vuosien kuluessa tullut expertiksi tekemään huimia ale-löytöjä ja ostelemaan matkoja edullisesti. Monet ihmettelevät miten löydän aina edullisia tuotteita vaikka pyrin ostamaan ainoastaan laadukkaita ja kestäviä vaatteita. Tässä muutama vinkki alennusmyynteihin:

1. Osta tuotteita vain sen takia että rakastut niihin, pelkän halvan hinnan takia ostetut vaatteet jäävät kaappeihin lojumaan.

2. Pidä mieli avoinna kokeile erilaisia vaatteita ja kenkiä mihin olet tottunut ja voit löytää uutta potkua pukeutumiseesi.

3. Opettele kauppojen alennukset ja hanki kanta-asiakaskortteja. Joissain kaupoissa alennettujen tuotteiden hinnat puolitetaan vielä alennusmyyntien lopuksi. Mm. JC, Kappahl ja Indiska ovat tehneet näin jo useimpina vuosina. Kun annat omat tietosi kanta-asiakkaana liikkeelle niin saat tietää erikois alennus päivät ajallaan.

4. Opettele oma vartalosi ja kasvonmuotosi, kun teidät minkä väriset ja malliset vaatteet pukevat sinua parhaiten niin shoppailu helpottuu.

5. Ota huomioon tuotteiden materiaalit ja hoito-ohjeet, luonnonmateriaalit kuten nahka, pellava,puuvilla ja viskoosi hengittävät ja kestävät usein synteettisiä materiaaleja paremmin.

6. Muista myös kirpputorit ja second hand liikkeet, Monilla isoilla kirpputoreilla kuten Fidalla ja uffilla on alennusviikot. Silloin jo halvat tuotteet myydään vieläkin halvemalla. Itse ostin todella kauniin turkishatun 8€ ja parasta oli se, etten tukenut turkisteollisuutta vaan raha meni kehutysapuun.
Oranssi tunikapituinen mekko JC 10€ (19,95€)
Tiilenpunainen nahkatakki Vero Moda 59,95€ (n. 120€)

Puolihihainen talvimekko HM 5€ (19,95€)
Olkihattu Fida 1€ Nahkanilkkurit 2€ Fida
Onnea Shoppailuun! 

3 comments:

  1. Moikka! Kiva blogi sulla :) Itse seurailen aika ahkerasti sisustusblogeja, ja joskus myös haaveillut oman aloittamisesta, mutta ei ole ollut aikaa. Tsemppiä sulle tähän ja tulen aina välillä lukemaan. Nähdään nuortseissa!
    - Marianna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moii! Kiitos, toivottavasti löydät sitten joskus aikaa sille:) Nähdään varmaankin huomenna:)

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete