Tonnikala- katkarapu- ja lohisushi 4:lle
Ainekset
200g kylmäsavulohta
Sushi astiasto 10€ Fida Niittykumpu |
1 prk tonnikalaa
majoneesia
Riisiviinietikkaa
Jasmin Riisiä
3 Merilevänoreja
1 Kurkku
1 porkkana
Lisäksi
Soijakastiketta
Wasabitahnaa
1. Valmista riisi
Keitä riisi 6:lle hengelle ohjeen mukaan. Lisää riisiviinietikkaa vähän kerrallaan kunnes maku on sopiva.
Sekoita riisiä lusikalla siihen asti että riisi notkistuu ja tahmenee.
2. Valmista täytteet
Sekoita tonnikala täyte lisäämällä tonnikalaan majoneesia kunnes täyte notkistuu. Valmista katkaraputäyte samalla tavalla. Leikkaa lohi ohuiksi siivuiksi. Leikkaa kurkusta ja porkkanasta ohuita, pitkiä tikkuja.
3. Rullaa sushi
Alla olevassa linkissä näkyy ohjeet sushin rullaamiseen.
sushin rullaus
4. Nauti
Asettele sushi kauniisti näytille ja tarjoa soijakastikkeen ja wasabitahnan kanssa.
sushi on ihanaa! nam. ite oon ihan rakastunu
ReplyDeleteSamat sanat!
Delete