Thursday, 6 September 2012

In love with style Äitini toi muutama päivä sitten kotiin erään aivan mahtavan ompelukirjan. Se kertoo pääpiirteittäin monen amerikkalaisen kuolemattoman tyyli-ikonien tyylistä ja esittelee kullekkin tyypillisen mekon. Aivan parasta kirjassa on se, että se sisältää vielä kaavatkin samantyyliseen mekkoon. Kirjaan valittuihin tyylilyyleihin kuuluu mm. Twiggy, Jackueline Kennedy, Audrey Hepburn ja Madonna.

http://www.shoera.com/wp-content/uploads/2010/07/jackie-k.jpg      Ihastuin erääseen Jackquelinen innoittamaan kotelomekkoon kirjassa ja aion tehdä sen. En ole ennen ommellut mitään isompaa mutta eiköhän se suju ohjeita noudattamalla.

 Jackueline Kennedy oli yhdysvaltain presidentin John F. Kennedyn vaimo. Hän nousi tyyli-ikoniksi hetkessä. Hän edustaa maltillista ja aistillista naisellisuutta. Tyypillisiä asusteita hänelle olivat helmet nahkahanskat ja erilaiset päähineet.  Pretty Woman- elokuvaa voin suositella muodista kiinnostuneille. Katsoin klassikon kaverini kanssa noin kuukausi sitten.

 Elokuvan tarina oli ennaltaarvattavissa ja mielestäni tylsä. Silti se on yksi parhaista katsomistani elokuvista jo pelkästään puvustuksen takia. 

Laitan sitten taas kuvia tulemaan kun mekko on valmis!
No comments:

Post a Comment