Sunday, 9 September 2012

Music in my heart

Selasin tänään omia blogipostauksiani ja tajusin etten ole kertonut musiikin osuudesta elämässäni vielä mitään. Aloitin bändissä soittamisen noin viisi vuotta sitten. Käyn kerran viikossa espoon Helluntaiseurakunnan nuortenilloissa. Siellä on aina gospel-livebändi ylistämässä Jumalaa. Halusin itsekin osallistua bändien toimintaan ja osasin basson alkeet. Treenasin ja kehityin bändin mukana.

             Myöhemmin pikkuserkkuni lahjoittivat meille sähköpianonsa jota eivät enää tarvinneet. Aloin soittaa pianoa itsekseni ja pikkuhiljaa kehityin mikä motivoi taas lisää. Sitten meille päätyi äidin työkaverin kitaraa ja pianon ja basson pohjalta oppiminen oli vieläkin helpompaa. Musiikki on minulle intohimo, soitan päivässä helpostikin 2 tuntia. Pari viikkoa sitten innostuin hankkimaan huuliharpun naapureiden kiusaksi.

            Tällä hetkellä soitan kolmessa bändissä. Yksi ylistysbändi seurakunnassa johon kuuluu 6 nuorta soittajaa musiikkityyli on pop/rock. Toinen on kaveriporukalla koottu bändi. Kolmannessa bändissä soitan bassoa kongolaista musiikkia kansainvälisen kokoonpanon kanssa. Kuuntelen pääosin jazzia ja soulia. Lempiartisteihini kuuluu mm. Bill Withers, Amy Winehouse.

                     Käykää ihmeessä kertomassa millainen musiikki teihin uppoo!

No comments:

Post a Comment